Μάθε ποιες σκιές ταιριάζουν στο χρώμα των ματιών σου

poies_skies_tairiazoun_sto_hrwma_twn_matiwn_sou

poies_skies_tairiazoun_sto_hrwma_twn_matiwn_souΑν τα μάτια σου είναι γαλάζια, τότε χρειάζεσαι σκούρα χρώματα που θα αναδείξουν το χρώμα των ματιών σου και θα κάνουν αντίθεση. Το γκρι του άνθρακα, το κυπαρισσί, το navy blue και το έντονο μωβ είναι οι καλύτερες επιλογές.

Για τα καφέ μάτια, όσο  και αν νιώθεις αδικημένη, στην πραγματικότητα είσαι πολλή τυχερή! Με το δικό σου χρώμα ταιριάζουν οι περισσότερες σκιές. Απέφυγε τις πολύ σκούρες αποχρώσεις, ή αλλιώς προτίμησέ τες σε ιριδίζουσα μορφή. Συνδυασμοί όπως το καφέ με χρυσό ή το μαύρο με ασημί είναι ιδανικοί. Επίσης για τα καφέ σου μάτια επέλεξε το σμαραγδί  και το πορτοκαλί.

Στα πράσινα μάτια, ταιριάζουν οι γήινες αποχρώσεις όπως καφέ και χρυσό σε όλους τους τόνους, καθώς έρχονται σε φυσική αρμονία με τα μάτια και κάνουν αντίθεση. Χρώματα όπως το σκούρο πορτοκαλί, το έντονο μωβ και το πετρόλ μπλε, μπορούν να δώσουν μια άλλη αίσθηση στα πράσινα μάτια.

Στα μαύρα μάτια, ταιριάζουν όλα τα χρώματα στις πιο απαλές τους αποχρώσεις. Θα φωτίσουν το βλέμμα σου οι ιριδίζουσες σκιές. Η καλύτερη επιλογή για τα μαύρα μάτια είναι το βαθύ μπλε και το έντονο πράσινο.

govastileto.gr