Ένα εστιατόριο, που στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό οίκημα του 1920, δυο βήματα από το Μουσείο της Ακρόπολης, στο Κουκάκι. Εκεί, ο Νίκος Φωτιάδης, προτείνει μια κουζίνα εμπνευσμένη από τις παραδοσιακές συνταγές της Πελοποννήσου, της Βόρειας Ελλάδας και του Πόντου.
Τσαΐτια, λεπτές, μανιάτικες χορτόπιτες σχάρας, τηγανητό καλαμάρι με κρούστα πιπερόριζας-λεμονόχορτου, χειροποίητα ζυμαρικά γκόγκιζες Μάνης με φρέσκια ντομάτα, βασιλικό, τσιγαρίδες και ξερή μυζήθρα κι ένα ντοματόρυζο με θαλασσινά κι οι πρώτες εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές.
Βεΐκου 1, Κουκάκι, τηλ: 211 411 8437